Vuoden Nuori koiraharrastaja -titteli 

Pohjois-Savon Kennelpiirissä valitaan vuosittain Vuoden Nuori koiraharrastaja, jota voivat esittää piirihallitukselle Kennelpiirin jäsenyhdistykset, Kennelpiirin rotujaostot tai piirihallitus, myös nuoren tuntema henkilö voi esittää titteliä myönnettäväksi nuorelle.

Vuoden nuori koiraharrastaja voi olla esimerkiksi menestynyt kilpailija, aktiivinen yhdistystoimija tai henkilö, joka kohtelee koiria ja muita harrastajia esimerkillisesti. Asenne on tärkeintä!

Hakemukseen pyydetään kirjaamaan hakijan sekä ehdokkaan yhteystiedot, kattava esittely ehdokkaasta, hänen mahdolliset saavutukset sekä hakijan perustelut sille, miksi ao. nuori tulisi valita.

Vuoden nuori koiraharrastaja - titteliä haetaan 10-18 -vuotiaalle nuorelle, joka on joko Suomen Kennelliiton tai Kennelpiirin jäsenyhdistyksen jäsen. Nuoren asuinpaikka tulee olla Pohjois-Savon kennelpiirin alueella.

Vuoden nuori koiraharrastaja -tittelin saajalle annetaan muistoksi kunniakirja sekä maksetaan palkitsemisvuonna yksi osallistumismaksu nuoren itsensä valitsemaan koirakokeeseen tai koiranäyttelyyn. Palkinnon kustantaa kennelpiiri.

Päätöksen Vuoden nuori koiraharrastaja -tittelistä tekee päätöksen Kennelpiirin hallitus.

Titteli jaetaan Pohjois-Savon Kennelpiirin vuosikokouksessa.

Esitykset vuoden nuori koiraharrastaja -titteliin tulee toimittaa kennelpiirin sihteerille helmikuun loppuun mennessä,
Eija - sihteeri@pohjois-savonkennelpiiri.fi