Kennelpiirin tiedotus toteutetaan sähköisesti

Meillä Pohjois-Savon Kennelpiirissä tiedottaminen hoidetaan sähköisesti

Sähköinen Haakahuksia -tiedote julkaistaan parillisina kuukausina lähettämällä se sähköpostin kautta yhdistysten puheenjohtajille ja sihteereille, kennelpiirin toimihenkilöille, sekä sidosryhmille.  Toivomme, että jaatte tiedotteita ja uutisia niitä tarvitseville oman harkintanne mukaan. Toivomme kuitenkin, että ainakin yhdistysten hallinnossa työskentelevät saavat postit. 

On tärkeää, että Omakoira -järjestelmästä löytyvät yhteystiedot pidetään ajantasalla. Tarkastakaa nämä ja päivittäkää tarvittaessa. Poimimme sähköpostiosoitteenne postitusta varten sieltä. Lisäapuja voitte pyytää Kennelpiiriin sihteeri Eija Airaksinen, sihteeri (at) pohjois-savonkennelpiiri.fi

Ajankohtaisia tiedotteita päivitetään ahkeralla aikataululla, löydätte paljon kennelliiton uutisia, kenneltietoutta ja toimintaohjeita. Rotujaostot voivat lähettää myös ajankohtaisia asioitaan tiedotettavaksi verkkosivulle ja facebook-sivulle. 

Toivomme, että mahdollisimman moni Pohjois-Savon kenneltoimija ja koiraharrastaja oppisi vierailemaan ym. foorumilla ja hyödyntämään sivustoja erilaisten tietojen hakemiseen.

Lisätietoja: 

  • Kennelpiirin puheenjohtaja Erkki Savolainen erkki.savolainen (at) gmail.com
  • Kennelpiiriin sihteeri Eija Airaksinen, sihteeri (at) pohjois-savonkennelpiiri.fi

SKL: Tiedotteen tekeminen: Hyvä tiedote on napakka ja selkeä. Tiedotteen tärkein asia kerrotaan aina alussa. 
.

Kennelpiirissä ei enää ole erillistä tiedottajaa

  • toiminnan järjestäjien ja piirin rotujaostojen vastuulle on jäänyt arvokokeiden ja näyttelyiden toimintajuttujen tekeminen lehdistöön ja tiedotusvälineisiin päin
  • koetulokset voitte lähettää suoraan lehtiin

Kennelpiirillä on käytössään myös julkinen facebook-sivusto osoitteessa https://www.facebook.com/pohjoissavonkennelpiiri/, jonka kautta voi myös koetuloksia uutisoida.
 

Tärkeää